• March 8, 2021 7:08 pm
  • Lipjan (Qytet), Lipjan
100

Bejm shitjen dhe servisim e teknikes se bardh si:
Lavatriqe
Enlarse
Shporeta
Frigorifera
Fshesa elektrike
Hekura per hekurosje etj.

045685732
045540359