20210708_094117
  • July 14, 2021 8:51 am
  • Akllap, Lipjan
I ri
350

K O N K U R S

Hotel Roadside kërkon të punësoj:

1 shef kuzhine
1 kamarier/e
1 mirëmbajtëse të dhomave

Ambient i këndshëm dhe kushte të mira pune!!

Hoteli gjendet përballë QMI-së në magjistralen Prishtinë-Lipjan

Fillimi i punës: MENJËHERË

Numri për kontakt:
044901639