3333
  • October 20, 2021 10:02 am
  • Babushi Muhaxherve, Lipjan
I ri
500,000

Ne ofrojmë financim projektesh, financim investimesh dhe shërbime huaje për kompanitë shumëkombëshe dhe pronarët e projekteve private, etj., Ne jemi të gatshëm, të gatshëm për të financuar projektet tuaja ekzistuese ose të reja.