• November 1, 2021 8:00 pm
  • Lipjan (Qytet), Lipjan
I ri
Çmimi në telefon

Shiten 9 Ari Truall në Lipjan afër xhamis rruga për Gllogovc.Trualli është me leje ndertimi dhe 450 m larg nga Qendra(Komuna)