Shfaqur 1–5 nga 5 rezultate

Të tjera

Shitje Servisim per teknik te bardh

  • 11 months ago
  • Lipjan (Qytet), Lipjan

Bejm shitjen dhe servisim e teknikes se bardh si: Lavatriqe Enlarse Shporeta Frigorifera Fshesa elektrike Hekura per hekurosje etj. 045685732 045540359

Shes
100
Të tjera

Salloni i Perdeve,Tepihave “Brillant”

  • 11 months ago
  • Lipjan (Qytet), Lipjan

Shes
0
Të tjera

Keni nevojë për fonde për projekte dhe investime?

I ri
  • 3 months ago
  • Babushi Muhaxherve, Lipjan

Ne ofrojmë financim projektesh, financim investimesh dhe shërbime huaje për kompanitë shumëkombëshe dhe pronarët e projekteve private, etj., Ne jemi të gatshëm, të gatshëm për…

Shes
500,000
Të tjera

Dezinfektim Deratizim dhe Dezinsektim

I ri
  • 3 months ago
  • Lipjan (Qytet), Lipjan

Kryejme sherbime te DDD-se.

Punë
Çmimi në telefon
Të tjera

Pastrim i oxhakeve

I ri
  • 3 months ago
  • Lipjan (Qytet), Lipjan

Bejme pastrimin e oxhakeve ne te gjitha lokacionet ne Lipjan.

Punë
Çmimi në telefon